JIRAN TETANGGA

Wednesday, March 24, 2010

::~:: MINGGU KU ::~::


Ape lg nak di kata minggu ni, minggu ku.. weeeee :: diz week I balik Kuantan 4 some purpose... * oh my prada * yG penting bukan balik kahwin ye!! I balik sbb nak p interview 2nd M-Test KPLI 2010 & kenduri aruah nenek tersayang – meninggal pD 31 Disember 2009.. da nak masuk 3 bulan aruah nenek meninggal’n kami semua (sakit tua – al fatihah) tP cik apple rasa cam aruah nenek msh berada dgn kami. Apepun cik apple terima ketentuan ALLAH, kerana setiap yG idop pasti akan kembali kepadaNYa.. huhuhuu tp cik apple sempat jaga aruah nenek masa cik apple keje & cik apple bawa aruah nenek dok ngan cik apple, tP sempat seminggu je, aruah da nak balik umah.. hehehehe pttla org kata ujan emas di negeri org, ujan batu di negeri sendiri. ::~:: love “nenek hendon so much” ::~:: t0 my fwen.. sayangi & hargai insan yg kamu… kamu… kamu…kamu.. dan kamu syg. Kite tak tau sape yg pergi dulu. Kite ke, die ke, mereka ke?? Tak tau kan.. ambik peluang ni, show ur lov to them..:: nyesal kemudian tidak berguna :: bukan susah pown u, takyah la wat alasan sibuk, tak leh cuti, kucing beranak, kereta rosak, tiket abis, ...... hamik fon korang yg canggih-manggih ... haaa pe lagi kol buleh, msj pun buleh. dont bilang me u all tak tawu teknologi plak!!.. cik apple ni pot petx2 kan pe, kite kene saling mengingati, baru la bahagia dunia akhirat.. sharing is caring u..

Abis part kenduri, msk plak bab interview on 27/03/2003 - 2nd M-Test KPLI 201 , slalu2 interview cik apple tak rasa takut sgt.. la ni ketaq pasai ni harapan my MOM. MOM nak cik apple jadi cikgu mcm die.. ish berat nie, sbb setahu cik apple interview tu susah. Ye la lebih kurang cam jawab exam.. haru lagu nie.. pashai pa la jadi mcm nie.. tp tu la cik apple lebih suke keje opis sbb da 5 tahun cik apple bergelumang ngan
OPIS SYSTEM.. tP cik apple akui la, cik apple pon suke mengajar.. heheheh berangan nak jadi bos.. * OH MY GUCCI * hahahhah ape2 je la kan .. cik apple ngat nak try je p interview, dpt @ tak, kira rezeki la tu nnti.. Org tua2 kata “rezeki jgn di tolak, musuh jgn di cari”... so minggu ni cik apple balik kuantan nek BAS..
yG hepi nye cik apple nak balik jumpe buah hati cik apple.. yG nakal, yG manja, yG gediks, yG poy0s, yG yG yG.... sume la die.. nak tiyum, nak peluks, nak gadow..
da lama sgt berjauhan. dPt balik mcm nie nak lepas geram.. rindu la..
~ cik apple lov qais ~


~ ni la die boyPren merangkap BRO plg bongsu cik apple.. QAIS AMIRI - 11 tahun ~

Whatever it is... can’t wait to c my mom, qais & zaid.. eh eh chubby skali.. windu la..
~ wink..wink ~ doakan kepulangan cik apple dengan selamatnya.. begitu juga dGn interview ku nnti. :: HOME SWEET HOME :: where ever we go, we only can feel safe when we in our house, rite fwen. Love my pinky room, my kitchen.. everything la..

Daa… tata..titi..titu…weeeee….wink wink…..




2 comments:

AyanaAsham said...

kim slm kat qais...hehe

MiSs TOrA said...

wah..bkn men lagi nuh..xpa2 becuti la kamu kmi becuti d cni huhy